SANT JORDI 2.018

  • -

SANT JORDI 2.018

Category : Notícies

  Dilluns 23 d’ abril arriba el dia, on despres d’ estones preparant la nostre diada particular,  vam poder gaudir de moltes sensacions, els sentits es van poder treballar (el gust amb el pastis de Sant Jordi, l’ olfacte amb l’ olor de les Roses, la vista amb el llibre, l’ oïda amb les cançons i la guitarta del Pedro, el tacte amb les abraçades i les caricies) i el més important que tots els nostres usuaris van poder participar.

     Al matí es van entregar les Roses tal com marca la tradició, els llibres van ser presents doncs cadascú pot gaudir del seu propi llibre, ” l’ any que vaig néixer “, on aprofitarem per poder anar-los comenrant en petits grups, acompanyats del Pedro, el nostre educador social i de la seva guitarra en van recitar petites llegendes.

A la tarda, van venir els voluntaris universitaris de  l’ Abad Oliba. Van fer entrega a tots els nostres usuaris d’ una Rosa acompanyada d’ una petita nota escrita per ells,  per cadascú dels residents. Hi havia notes de totes menes però el que més reflexaven era l’ alegria, l’ amor i la felicitat que comporta aquest dia.

…. Així es com vam viure sant Jordi….