Residència 

Residència Jubany S.A. fou fundada l’any 1987 i explota des de llavors un centre geriàtric a la ciutat de Barcelona. L’any 2014 trasllada les seves instal•lacions a un edifici d’us exclussiu de 11 plantes situat a la Av. República Argentina 236 (cantonada amb el carrer Crawynkel). Dona atenció i assistència de forma integral als seus usuaris tant en la modalitat de plaça residencial com de Centre de Dia. Acreditat com Centre Col•laborador de la Generalitat de Catalunya, acull usuaris en les modalitats de plaça col•laboradora, prestació econòmica vinculada i places estrictament privades. Residència Jubany

Empresa associada a UPIMIR, patronal de les petites i mitjanes residències de Catalunya que representa a 150 residencies.

Disposa d’habitacions individuals amb lavabo i dobles amb bany complert; totes exteriors i lluminoses, dotades amb televisió, telèfon i connexió wiffi. Tanmateix, té una amplia terrassa-solarium, saló d’activitats, sala d’estar, sales de lectura, de televisió, de visites i sala d’ interconnectivitat via skype.

Amb més de 25 anys d’experiència en el sector, la nostra filosofia es la de direccionar tot l’esforç per adaptar les cures, atencions i instal•lacions a les necessitats dels nostres clients. Treballem en sintonia amb el model d’atenció centrat en l’usuari. Defenem un model de proximitat i proper amb l’objectiu que els nostres usuaris s’integrin en l’entorn del barri.

Ens centrem en donar vida als anys i no anys a la vida. Innovem en serveis i identifiquem les peculiaritats i habilitats dels usuaris, fomentant iniciatives i actituds participatives. D’aquesta manera aconsseguim que Residència Jubany sigui un lloc on residir, essent el mes semblant a un domicili propi, amb les avantatges de l’atenció personalitzada.